Tijdens de Dutch Media Week organiseert BMYoung samen met Mediastages matchmaking sessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jong professionals. Hot Pepper wil graag in contact komen met mogelijk nieuwe medewerkers of stagiairs. 

Op woensdag 5 oktober tussen 10.30 en 12.30 uur vinden deze sessies plaats in Beeld & Geluid in Hilversum.

Wil jij bij Hot Pepper stage lopen of werken? Klik dan op de 'solliciteer direct' knop en plan jezelf in voor een flitsende matchmaking sessie van 10:30-10:37 uur.  

De flitsdate duurt maar 7 minuten, dus upload je CV en vul nu direct een goede motivatie in, zodat het bedrijf alvast een indruk van je krijgt. 

Als je op de 'solliciteer direct knop' klikt krijg je een sollicitatieformulier dat normaal gesproken is bedoeld voor solliciteren op een stagevacature. Je hoeft dus niet letterlijk antwoord te geven op de vragen, maar het is wel handig als je vasthoudt aan de strekking van de vragen. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Kijk hier om te zien welke vacatures er momenteel open staan.

Je hebt een flitsdate van 7 minuten, waarin je jezelf kunt presenteren en kunt laten weten waarom jij bij Hot Pepper past.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage waar je echte meters maakt, koffie halen we zelf wel! Wij kijken wat jij wil leren, en zorgen ervoor dat jij deze ervaringen op kan doen. Je zal volledig in het diepe gegooid worden, maar na je stage herken je jezelf niet meer terug; zoveel video's heb je gefilmd en gemonteerd.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De functie eisen zijn divers, dus vertel vooral welke kwaliteiten jij in huis hebt. Het bedrijf kan dan kijken bij welke stage je past.

Werken bij Hot Pepper

Meer over dit bedrijf

Hot Pepper is een digital first, creative studio, opgericht in 2015. Wij bedenken, ontwikkelen, verkopen en produceren digitale formats. We produceren onder andere voor Comedy Central, Spike, Werken bij Defensie en onze eigen kanalen Kleintjes en Tieners. Ook organiseren wij jaarlijks het door ons opgezette event: Hashtags Awards.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280