AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS. AVROTROS bereikt met haar programma's, activiteiten en (drama)series wekelijks 3 van de 4 Nederlanders. We dragen bij aan een goed geïnformeerde, veilige en rechtvaardige samenleving en verrijken deze met toegankelijke kunst en cultuur. We voelen ons verantwoordelijk voor het collectief en stimuleren daarom in al onze programma’s en activiteiten de gezamenlijke beleving.

Daarom zeggen wij: AVROTROS. De omroep voor ons. Heb jij ideeën over hoe de journalistieke verhalen van EenVandaag zo goed mogelijk vertaald kunnen worden naar online? En kun je niet wachten om met jouw eigen ideeën aan de slag te gaan? Doe je kortom graag de journalistieke ervaring op die je nodig hebt in het online tijdperk? Lees vooral verder, want op de online redactie van EenVandaag zijn wij per 5 september 2022 op zoek naar een: stagiair bij de online redactie van EenVandaag

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair op de online redactie van EenVandaag ga je onder andere aan de slag met het maken van eigen webartikelen. Daarnaast help je, samen met een collega-redacteur online verslaggevers en redacteuren om hun verhalen zo goed mogelijk weg te zetten op onze website.

Er is veel ruimte voor eigen ideeën; the sky is the limit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je wordt onderdeel van een online team dat EenVandaag-verhalen online vertelt. Je ontwikkelt je op het gebied van online journalistiek en krijgt ook de kans meer te leren over het maken van een radio- en tv-programma. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding van € 300,- bij een fulltime stage.

Wil je reageren op deze stagevacature? Druk dan op de button 'solliciteren'. Laat in je sollicitatiebrief weten waarom jij dé stagiairbent die wij zoeken!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent per 5 september 2022, 3 tot 5 maanden beschikbaar voor 36 uur per week.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online uitingen.
  • Je hebt affiniteit met journalistiek en kunt goed schrijven.
  • Je bent creatief en komt met nieuwe ideeën.
  • Je kunt verhalen uitwerken in een vorm die past bij het medium.
  • Je vindt het leuk om in een team te werken.
  • Je kunt radio- en tv-collega’s enthousiasmeren over online.
  • Je bent op het moment van stage verbonden aan een opleiding.

Werken bij AVROTROS

Meer over dit bedrijf

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland
• Samenbrengen van mensen
• Helpen met het duiden van nieuws
• Thuishaven voor de jeugd

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures. LET OP: Je kunt alleen bij de AVROTROS stage lopen als je tijdens je hele stage verbonden bent aan een opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280