Wij zijn de regionale kranten (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant) in Noord-Holland en Zuid-Holland en is het onze missie om dagelijks nieuws uit de directe omgeving van onze lezers te brengen. En dan niet alleen dat wat er om ons heen gebeurt, maar vooral ook wat dat nieuws betekent in een snel veranderende wereld. Wij proberen behalve te informeren, ook te prikkelen, te verrassen en een podium te zijn voor debat.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair bij Regionale Dagbladen krijg je de kans om mee te werken aan de dagelijkse nieuwsproductie, online en op papier. Je gaat deel uit maken van een ervaren en enthousiast redactieteam en zult onderwerpen leren signaleren die voor onze lezers relevant en interessant zijn.

Wat
BIEDEN WIJ?

Startdatum zal februari 2023 zijn, maar een afwijkende datum kan in overleg. De stageduur is in ieder geval tenminste drie maanden.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Je krijgt op onze redactie alle ruimte om het werk van een regiojournalist te ontdekken en om jezelf op journalistiek vlak te ontwikkelen;
  • Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
  • Een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega‚Äôs die jouw stage n√≥g leuker maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij gaan graag het gesprek aan wanneer je een HBO-of WO-opleiding volgt op het gebied van journalistiek. Je bent nieuwsgierig, kritisch en weet groot nieuws van grote onzin te onderscheiden. Daarnaast ben je op de hoogte van landelijk- en wereldnieuws en weet je hoe je dit kunt vertalen naar regionale onderwerpen en verhalen. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken, maar weet wanneer je om hulp moet vragen.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281