Wil jij leren wat redactiewerk en televisie maken inhoud, niet alleen door mee te kijken, maar vooral ook door zelf actief mee te denken en te doen? Dan is 'Ik mis je' misschien wel de juiste plek voor jou!

Ik mis je, het grootste online rouwplatform in Nederland, zoekt voor de redactie van het televisieprogramma ‘Ik mis je’ een stagiair. Op een energieke redactie van tv, internet en sociale media, werk je mee aan het maken van een van de hoogst gewaarde tv-programma’s van de Publieke Omroep.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Je zoekt geschikte gasten met boeiende verhalen voor de televisie-uitzendingen, met name voor de speciale uitzendingen in het najaar;

  • Je bereidt opnames voor en voorziet alle betrokkenen van de benodigde informatie;

  • Je zorgt dat gegevens en informatie van gasten goed worden verwerkt, opgeslagen en overgedragen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage op een gezellige werkplek met creatieve collega's. De mogelijkheid om zelfstandig te werken en eigen initiatieven te ontwikkelen, onder begeleiding van ervaren redacteuren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken;
  • Je weet hoe je mensen moet benaderen en slaat daarbij de juiste toon aan;
  • Je hebt interesse in ontroerende en hoopvolle levens- en afscheidsverhalen van mensen met verschillende achtergronden.
  • Het gaat om een stage van 28 uur pwk. van september 2022 tot en met februari 2023.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280