BNNVARA zoekt een redactie stagiair voor Teenage Boss, het programma waarin Numidia tieners volgt die voor een maand het geld van hun ouders beheren. Houden ze wat over aan het einde van de maand of loopt het gruwelijk uit de hand?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat het team helpen om de afleveringen inhoudelijk tot stand te laten komen. Dit doe je door te researchen, contact te onderhouden met de gezinnen, meehelpen op de draaidagen en het gedraaide materiaal spotten tbv de sociale mediakanalen en de eindmontage.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek in een klein, maar fijn team binnen onze omroep. Je krijgt genoeg begeleiding om je als redacteur te ontwikkelen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een gezellige en harde werker. Je vindt het leuk om met kinderen om te gaan. je bent niet bang voor flexibele werktijden, want soms draaien we in de avond of in het weekend. Je hebt zin om samen met Numidia, het team en de gezinnen een goede serie te maken. Je hebt een rijbewijs en je bent verbonden aan een opleiding.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeĆ«n brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiĆ«ren, laat lachen of ontroert. We maken programmaā€™s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280