BNNVARA biedt een stage bij de leukste omroep van Nederland. Een omgeving waar je keihard kan knallen. Eigen initiatief loont. En je na een half jaar smeekt of je alsjeblieft die schoolbanken niet meer in hoeft. De Centrale Webredactie is op zoek naar iemand die altijd bezig is met beeld. Je bent een kei in concepten bedenken, lééft in beelden en bent vaak genoeg online te vinden om deze wereld door en door te kennen.

Startdatum in januari 2023. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je bedenkt, en maakt de grafische componenten voor de online omgeving van verschillende BNNVARA programma’s en video’s.
  • Je voorziet de online omgeving en video’s van infographics, illustraties en animaties.
  • Daarnaast woon je redactievergaderingen bij, en ben je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving, social media en natuurlijk weet je waar het gebeurt op internet.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gezellig team waarin je kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en/of verder te ontwikkelen. Als stagiair ga je zelfstandig aan de slag, maar staat een team van enthousiaste collega’s altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Het betreft een fulltime functie (36 uur per week), waarvan je deels vanuit huis en deels op het Media Park werkzaam zal zijn.

Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel! Het meesturen van een portfolio is vereist.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je zit op een opleiding die grafisch/communicatie/media gerelateerd is.
  • Je kunt verhalen vertalen naar grafische ideeën.
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven.
  • Je bent ervaren in het gebruik van Photoshop, Illustrator, Premiere en After Effects. Of wil hier beter in worden.
  • Je snapt de online wereld en begrijpt wat daar werkt (en wat niet).
  • Als je makkelijk (korte) online-werkende teksten kunt schrijven is dat een plus.
  • Zet in je sollicitatie een link naar je portfolio.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert.

We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij.

Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280