Ben jij een creatieve student en ben je niet bang voor een stevige opdracht die je met veel zelfstandigheid mag uitvoeren? En niet onbelangrijk, ben je nieuwsgierig naar de rol van media in onze maatschappij, nu én in het verleden? Kom dan stage lopen bij hét Media Instituut van Nederland, Beeld & Geluid.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je draait mee op de redactie bij de dagelijkse gang van zaken. Als maker doorloop je alle fases van het proces voor audiovisuele producties en maak je de vertaalslag in beeld en geluid. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Filmopnames en montage-werkzaamheden
  • Het ontwerpen en vervaardigen van animaties
  • Meehelpen met de ontwikkeling van nieuwe formats
  • Ondersteuning bij zowel het productieproces als (beeld)research
  • Eigen ideeën aandragen en uitwerken Naast de dagelijkse gang van zaken krijg je de kans om betrokken te zijn bij de ontwikkeling en invulling van een groot interactief project. Hierbij wordt je vanaf het begin bij betrokken en staat medio december als lanceerdatum.

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens je stage wordt je onderdeel van een klein en ambitieus team. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op de gebieden die jij belangrijk vindt. Je wordt begeleid door een ervaren professional die beschikbaar is voor al je vragen en waarmee je dagelijks contact hebt. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding en je stageperiode heeft een duur van minimaal 4 maanden.

Voor deze stageplek zijn we op zoek naar talent dat nieuwe ideeën en een frisse blik meebrengt. Ben jij de ambitieuze en enthousiaste stagiair die ons team komt verrijken? Solliciteer nu! Vanaf: September 2022 (later starten is mogelijk, in overleg) Duur: Vanaf 4 maanden

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante opleiding op gebied van media, communicatie, design
  • Je bent creatief, deelt graag je ideeën en hebt een goed gevoel voor de combinatie van beeld en geluid
  • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op gebied van media, zowel online als offline en hybride Je hebt ervaring met filmen, monteren en animatie en design-vaardigheden zijn een grote pre. We werken veelal met Adobe Cloud-software (premiere, after effects, photoshop, illustrator), maar staan open voor andere software-pakketen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 22 augustus-31 augustus en vergeet vooral niet je portfolio mee te sturen.

Werken bij Beeld & Geluid Hilversum

Meer over dit bedrijf

Beeld & Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld & Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld. In het najaar van 2022 opent ons nieuwe interactieve mediamuseum. Zie jij een stage in dit feestelijke jaar van de opening wel zitten en wil jij je steentje bijdragen aan ons nieuwe interactieve mediamuseum? Solliciteer dan snel op een van onze stagevacatures! Ben jij op zoek naar een stage bij een van de leukste en meest diverse media-organisaties van Nederland en zit jouw specifieke stagevacature er niet tussen? We staan er altijd voor open om nieuw talent te ontmoeten via hr@beeldengeluid.nl. Bekijk https://beeldengeluid.nl/beeld-en-geluid-bij-je-thuis

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280