Voor het dagelijkse programma ‚ÄėEigen Huis & Tuin: Lekker Leven' zijn wij opzoek naar stagiaires die van aanpakken houden om ons team te komen versterken. Je ondersteunt de producers bij de huis- of de tuinmetamorfoses van de voorbereidingen, de uitvoering bij draaidagen tot de post-productie. Ben jij een creatieve en echte aanpakker? Dan ben jij misschien wel de productieheld(in) die 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven' zoekt!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair ondersteun jij de producers bij de uitvoer van de huis- of tuinmetamorfoses om te zorgen dat de mooiste resultaten worden neergezet en spring je af en toe bij in de studio om het keukenteam te ondersteunen. Met de productiebus door Nederland scheuren vind jij dan ook echt te gek en je weet precies hoe je met Maps de snelste route aflegt. Daarnaast weet jij op de draaidag ook precies wat het team nodig heeft. Nergens draai jij je hand voor om.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende leerplek waar elke week anders is en genoeg ruimte om te groeien, leren en lachen.

Een enthousiast en hecht team die gaat voor mooie resultaten

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • In het bezit van rijbewijs B
  • Een (media) gerelateerde MBO/HBO opleiding die fulltime beschikbaar is
  • In de mediabranche is elke dag anders en het team gaat daarin mee.
  • Jij vindt die ‚Äėrotklusjes‚Äô eigenlijk helemaal niet zo rot en dat komt omdat het eindresultaat erdoor mag wezen.
  • Snel schakelen is voor jou geen probleem
  • Voor de huismetamorfoses; je hebt affiniteit met klussen/ styling

Werken bij FremantleMedia Netherlands

Meer over dit bedrijf

Fremantle Nederland is onderdeel van Fremantle, √©√©n van ‚Äôs werelds grootste televisieproducenten. Per jaar cre√ęert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma‚Äôs, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Er worden wereldwijd meer dan 400 door Fremantle ontwikkelde en geproduceerde programma‚Äôs uitgezonden. Ook is Fremantle een wereldleider in digital en branded entertainment, met meer dan 370 miljoen abonnees op 1500 socialmediakanalen en meer dan 100 miljard views op alle platformen. Fremantle Nederland bestaat uit producenten Blue Circle en No Pictures Please, die zich richten op televisie en online content, dramaproducent Fiction Valley en fictie- en realityproducent Tebbernekkel.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280