Wil je leren hoe PR & social media in praktijk ingezet worden voor merken als De Kindertelefoon, ABN Amro, Gemeente Den Haag en MBO Amersfoort? Ben je gedreven en heb je affiniteit met media, nieuws en ben je social verslaafd? Kom dan stage lopen bij Team PR & Social!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je draait volledig mee met onze adviseurs. Wat zij doen? Ervoor zorgen dat de boodschap van onze klanten onder de aandacht komt bij de doelgroep. We bedenken online marketingstrategieƫn, creatieve campagnes en social acties en voeren die ook uit. We maken talloze posts voor allerlei social kanalen, richten online advertising campagnes in en realiseren free publicity door middel van PR en influencers.

Je voert onder begeleiding van onze adviseurs allerlei werkzaamheden uit: van het schrijven van persberichten en social media posts tot meedenken over nieuwshaakjes, gave social media campagnes en het creƫren van content. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan opdrachten van andere Teams binnen LVB.

Wat
BIEDEN WIJ?

We zorgen voor een vaste begeleider waarbij je altijd terecht kunt en vinden het leuk om onze kennis te delen met stagiaires. Daar verwachten we natuurlijk leergierigheid en enthousiasme voor terug! Verder bieden we een inspirerende en afwisselende stage bij een ambitieus en prijswinnend bureau met platte organisatiestructuur en ontzettend leuke mensen. En uiteraard een passende stagevergoeding.

We zitten (gelukkig!) voornamelijk op kantoor. De sfeer? Die is altijd goed. En informeel, maar professioneel. Bij LVB werken we hard, maar we maken ook tijd voor borrels en feestjes.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Studie hbo/wo op het gebied van Communicatie, Media, Journalistiek
  • Je bent een schrijftalent en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent gek van social media 
  • Affiniteit met online marketing en media
  • Oog voor design en ervaring met Photoshop en InDesign is een prĆ© 
  • Maximaal 1 uur reisafstand tot ons kantoor in Amersfoort
  • Beschikbaar per september (eerder mag!)

Werken bij LVB B.V.

Meer over dit bedrijf

LVB is een marketing-, content- & communicatiebureau met als belofte: full-service, full-specialist. Werkend vanuit Ć©Ć©n geĆÆntegreerde gedachte ā€“ als een club ā€“ georganiseerd in specialistische teams. Social, Public, Campaigns, Video, PR, Lovebrand Designers, Brand Strategy en Brand Publishing. Zo bouwt LVB samen met haar klanten aan het merk Ć©n een groeiende omzet. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, Vattenfall, UWV, Gemeente Den Haag, Bol.com, PostNL, NS en KPMG. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van (content)marketing. Daarmee vallen ze geregeld in de prijzen in binnen Ć©n buiten Nederland. Ga voor meer informatie naar www.lvb.nl.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280