Beeld en Geluid opent dit jaar in Hilversum het modernste mediamuseum van Nederland. Kom jij het marketingteam versterken dat deze volledig nieuwe propositie in de markt zet?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In het najaar van 2022 opent Beeld en Geluid in Hilversum haar nieuwe mediamuseum. In aanloop daarnaartoe herpositioneren we ons merk en en lanceren we een grootse marketingcampagne.

We zoeken een enthousiaste marketing stagiair die ons helpt bij het uitzetten en uitvoeren van deze campagnes. Je denkt mee in de doorvertaling van de marketingstrategie en campagneconcepten, zet in samenwerking met onze marketing manager en de bureaus de campagnes uit en jaagt in- en extern de productie van de materialen hiervoor aan (traffic, content, kanalen, etc).

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke werkplek in het hart van de media en in het mooiste gebouw van Nederland! ‚ā¨ 300,- per maand vergoeding en vooral de kans om mee te denken en te doen in de grootste campagne en social media productie die we ooit gedaan hebben.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO-niveau met specialisatie marketing. Commerci√ęle instelling, teamplayer, hands-on doener met een passie voor marketing, publiek en media. Vaardig in het maken en verspreiden van AV-producties en social media, communicatief vaardig in beeld, geluid en tekst.

Werken bij Beeld & Geluid Hilversum

Meer over dit bedrijf

Beeld & Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld & Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld. In het najaar van 2022 opent ons nieuwe interactieve mediamuseum. Zie jij een stage in dit feestelijke jaar van de opening wel zitten en wil jij je steentje bijdragen aan ons nieuwe interactieve mediamuseum? Solliciteer dan snel op een van onze stagevacatures! Ben jij op zoek naar een stage bij een van de leukste en meest diverse media-organisaties van Nederland en zit jouw specifieke stagevacature er niet tussen? We staan er altijd voor open om nieuw talent te ontmoeten via hr@beeldengeluid.nl. Bekijk https://beeldengeluid.nl/beeld-en-geluid-bij-je-thuis

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280