Het betreft een hele leuke, leerzame stage in het hart van het mediabedrijf KRO-NCRV. Je loopt mee met de data analisten en data engineer, waarbij je door mee te werken √°lle ins en outs leert kennen van hoe wij zoveel verschillende mensen kunnen bedienen met tailormade content.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Maken van marketing journeys op allerlei manieren: briefingsgesprekken doen, bouwen van de journey flows, taken in kaart brengen en standaardiseren, analyseren van data en het presenteren van resultaten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast dat je gaat ervaren wat het inhoudt om in een dynamische omgeving te werken als de media kom je ook in jong, leuk en warm team terecht. Waarbij ontspanning ook een belangrijk onderdeel is, we hebben bijvoorbeeld, nu het weer kan, regelmatig een gezellig en lekkere borrel.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent nieuwsgierig, niet bang om data om te zetten in informatie en ge√Įnteresseerd in media, mediagedrag, communicatie en marketing. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en vervolgens goed en zorgvuldig op te schrijven wat je conclusies zijn.

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma‚Äôs voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma‚Äôs met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma‚Äôs zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280