Krijg jij energie van commerciële kansen, marketingacties, evenementen en media? Ben jij commercieel, flexibel, nauwkeurig én op zoek naar een meewerkstage vanaf september? Dan zoeken wij jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat meedraaien in verschillende projecten en pakt verschillende taken op rondom promotie van bladen en meer. Je denkt mee hoe we de doelgroepen zo goed mogelijk kunnen bereiken en werkt onder leiding van onze adviseurs plannen uit. Ook bedenk je wervende en behoudende acties en draag je bij aan het optimaliseren van de klantenbeleving.

Wat
BIEDEN WIJ?

Als afdeling Commercie zijn we verantwoordelijk voor het aangaan en behouden van duurzame en waardevolle klantrelaties. Je komt te werken in een jong en dynamisch team van 10 enthousiaste medewerkers waar de gemiddelde leeftijd rond de 30 is. Jij zal een belangrijk onderdeel vormen van het team.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een hbo-student Communicatie, Marketing/Sales, Commerciële Economie of iets vergelijkbaars 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over een commercieel inzicht
  • Je kan goed plannen, organiseren en bent nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt
  • Je bent in staat om in weekenden en avonduren mee te draaien op evenementen mocht dat nodig zijn
  • Je staat achter de missie van de EO of hebt hier affiniteit mee

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280