Ervaring met het gebruik van verschillende social media kanalen (TikTok, Instagram, YouTube en Snapchat)? Vind je het leuk om creatieve posts te bedenken? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

We zijn op zoek naar een creatieve stagiair voor Supergaande die posts kan bedenken en online zetten. Daarnaast zijn het maken van videos en bewegende beelden ook een gedeelte uit het takenpakket. Je mag een plan uitzetten met campagnes voor de aankomende maanden. Een vereiste is dus dat je een echte aanpakker bent, die een bepaalde marketing strategie uit kan zetten.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Supergaande is per 12 september op zoek naar een slagvaardige en enthousiaste stagiair die ons team fulltime komt versterken.

Gedurende jouw stage ondersteun je de online afdeling (Digital Strategies) bij hun werkzaamheden en projecten.

De focus van de stage ligt op het bedenken en maken van social media content die wordt gedeeld op onze kanalen en die van de artiesten en creators waarmee wij samenwerken.

Van het uitwerken van nieuws updates over alles wat met onze artiesten te maken heeft, het bedenken en uitwerken van formats, het maken van behind the scene video’s op TikTok, het ondersteunen in de community management op al onze kanalen, het bedenken van creatieve captions tot het beheer van de contentkalender.

De stage is zeer gevarieerd, je krijgt veel creatieve vrijheid en je leert alle ins and outs over online content.

Wat
BIEDEN WIJ?


 • Een informele werksfeer waarbij je echt onderdeel wordt van het team;

 • Een veelzijdige en avontuurlijke stage;

 • Een stageplek middenin het centrum van Amsterdam

 • Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!).

 • Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek.

 • Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn op zoek naar creatieve en enthousiaste kandidaten die op dit moment bezig zijn met een opleiding, het liefst in de richting van (Social) Media en Communicatie of Journalistiek met een passie voor de online wereld. Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende kenmerken:

 • Je hebt een sterke affiniteit met – en kennis van (de nieuwste ontwikkelingen op) social media;
 • Je hebt affiniteit met – en een goede kennis van de Nederlandse en buitenlandse YouTube scene;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Het hebben van zowel alle ‘Accepteer de Punchline’ afleveringen van Supergaande als de ‘101Barz sessies’ van Lijpe is een pre;
 • Je hebt ervaring met de Adobe programma’s;
 • Je weet precies waar je nieuws vandaan kan halen, je zit boordevol ideeën en weet hoe je verhalen op de juiste manier kan vertellen.

Werken bij Top Notch

Meer over dit bedrijf

Qucee en Nesim, ook wel bekend als Supergaande, startten hun YouTube-carrière op de fameuze Lijnbaan in Rotterdam. Met scherpe vragen trekken ze de beste quotes uit de jonge bezoekers van de havenstad en hebben ze fame vergaard van Vlissingen tot Den Helder. Supergaande is inmiddels veel meer dan de straatinterviews en het team is ook uitgebreid met twee nieuwe leden: hitproducer Fraasie, bekend van o.a. 'Tigers' en Ta Joela, host voor onder andere MTV en bekend van zijn virale 101Barz sessie.

De vier hebben verschillende succesvolle formats geproduceerd die keer op keer de trending lijst van Youtube weten te bereiken, denk aan Accepteer de punchline en Supergaande Freestyle.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280