Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat betreft mode, beauty en lifestyle maar ook onderwerpen als women empowerment, body positivity en carrière? Ben jij gek op social media, ben je op de hoogte van de laatste trends en weet je hoe je dit kan vertalen naar eigen passende content? Dan zijn we op zoek naar jou.Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als social media stagiaire ben je medeverantwoordelijk voor de social media-kanalen van NSMBL én Beautify. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en ander nieuws en je weet hoe je dit kunt vertalen naar pakkende content.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Je zal je begeven in een leuke en leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten als lid van een redactie;
  • Je kunt je ei kwijt als beginnen journalist;
  • Werken in een energiek team;
  • Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken.

Enthousiast?

Zou ons huis jouw stageplek kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling Recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag het gesprek aan met iemand die bezig is met een hbo- of wo-studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met social media en dat je kunt aantonen dat je hier graag mee bezig bent. Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën nieuwe videoformats.  We willen onze Instagram-en TikTok-accounts laten groeien en willen graag dat jij ons daarbij helpt! Dus het is een pré als je kunt aantonen dat je daar ervaring mee hebt. Daarnaast ben je een harde werker die zelfstandig is, heb je geen moeite om met deadlines te werken en weet je wat er speelt op het gebied van mode, beauty en lifestyle en entertainment. Ook is het handig als je ervaring hebt met Photoshop/InDesign/Canva zodat jij de leukste posts kunt ontwerpen aan de hand van onze huisstijlen. 

We zoeken iemand die niet bang is om voor de camera te staan zodat je je eigen videoformats kan uitvoeren. Het is de bedoeling dat je voor deze stage fulltime beschikbaar bent en het is helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht te doen. Daarnaast zoeken wij een stagiaire die eind augustus/begin september kan beginnen.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

NSMBL is een online magazine voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, de laatste modetrends, je uiterlijk, je carrière, tips over je financiën of alles over de laatste beautytrends: NSMBL heeft het allemaal.  

Beautify is een online lifestyle magazine dat gemaakt wordt voor twentysomething vrouwen. Beautify is het enige online magazine in Nederland waarin positiviteit altijd centraal staat erop is gericht om vrouwen mooier te maken, zowel innerlijk als uiterlijk. 

 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280