Wij zijn hƩt YouTube bureau en zoeken iemand die ons kan helpen om deze boodschap naar buiten te brengen. Heb jij zin om campagnes op te richten? Of wil jij content maken voor onze socials en website? Maar wil je vooral ook veel leren op het gebied van online marketing? En....ben jij een enthousiaste student? Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We hebben verschillende stage's open staan binnen team marketing. In team marketing help je samen met je collega's om het merk Team5pm op te bouwen en verder uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld als Content Marketing stagiair, waarbij je aan de slag gaat met het bedenken en creƫren van content op onze verschillende platformen (instagram, linkedin, etc.)

Als Online Markeer stagiair ga je aan de slag met het opzetten en optimaliseren van campagnes, het analyseren van onze website en andere communicatiemiddelen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je krijgt bij ons een stage bij een no-nonsense YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar.

We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je zit in je derde of vierde jaar van een opleiding gericht op marketing of commerciĆ«le economie.
  • Je bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn in marketing.
  • Je vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) media strategie en voert dit daarna ook uit.

Werken bij Team5pm

Meer over dit bedrijf

Team5pm is het YouTube-bureau voor uitgevers en merken. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpen we klanten aan succes in elke fase van de video funnel.

Werken bij Team5pm betekent met een lach op je gezicht naar kantoor gaan, je veilig voelen, optimaal kunnen presteren, plezier maken en kunnen groeien als mens en professional.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280