Stagiair Vormgeving/Content maker op Afdeling Programmaontwikkeling

Ben jij een pro in het vormgeven en monteren van (korte) video’s? Barst je van de creativiteit? Kijk je graag televisie (Van Netflix tot de NPO)? En ben je op zoek naar een stage waarin je leert hoe een idee in presentatie- of videovorm tot een tot een pitchklaar televisieformat wordt ontwikkeld? Dan is dit de stage voor jou!

Wij hebben binnenkort een stageplaats voor vormgevers/content makers beschikbaar op onze afdeling programmaontwikkeling, de creatieve afdeling van Concept Street. We zijn een jong en ambitieus productiehuis, dat programma’s produceert voor de publieke omroep, commerciële zenders en online streamers. Als stagiair vormgeving op onze creatieve afdeling hou je je bezig met het visueel tot leven brengen van onze nieuwe formats voor binnen- en buitenland. Dit kan in de vorm van presentaties en flyers, maar ook in de vorm van short form video’s. We staan open voor studenten met uiteenlopende achtergronden – dus als je een specifieke specialisatie hebt, zijn we daar heel benieuwd naar!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Binnen deze stage ben je volledig onderdeel van het creatieve team en hou jij je bezig met het visuele aspect van nieuwe programma-ideeën. Het leuke hieraan is dat er veel ruimte is om te experimenteren. Van creatieve video’s tot visueel aansprekende presentaties van televisieformats.


De werkzaamheden zijn iedere dag weer anders, afhankelijk van de ideeën waar we aan werken en welke visuele vorm. In een typische week leg je de laatste hand aan de edit voor een castingtape, ontwerp het logo voor een datingformat, hebben we een brainstorm staan voor nieuwe programma-ideeën, zoek je online naar archiefbeelden voor een spannende true-crime docu teaser en begin je aan de visuals voor de moodtape van een nieuw kookformat. Iedere stage ziet er daarom weer net iets anders uit. Je ‘voorgangers’ hebben bijvoorbeeld ook meegewerkt aan een casting voor een pilot en gepitcht tijdens een interne Concept Street pitchdag.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uitdagende stage in een klein, jong en dynamische bedrijf. Ons creatieve team is klein, waardoor de lijntjes kort zijn – je bent volledig betrokken bij alle nieuwe ontwikkelingen. Je wordt één-op-één begeleid, maar je krijgt alle vrijheid om je ook zelfstandig te ontplooien.


Het is een stage van circa 6 maanden en start in de 2e helft van 2022 (voorkeur voor start in augustus/september, precieze startdatum in overleg).

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent creatief, hebt een brede interesse en beschikt over een goede dosis humor. Je hebt ervaring met videobewerking en krijgt energie van het creatieve proces wat daarbij komt kijken. Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheid, je bent leergierig en zoekt echt een stage om iets van te leren.

Je houdt van TV in de breedste zin van het woord (je bingewatcht die ene crime docu, maar kan een guilty pleasure ook waarderen). Ervaring met Adobe Premiere Pro is vereist. Ervaring met andere Adobe programma’s (Indesign, Photoshop, Illustrator) is een pre.

Wanneer mogelijk ontvangen we bij de sollicitatie graag een link naar een aantal voorbeelden van je eerdere werk (video's/presentaties/flyers).

Werken bij Concept Street

Meer over dit bedrijf

Concept Street is een jong creatie- en productiebedrijf, opgericht door ervaren tv-makers. We ontwikkelen & produceren lineaire en online TV-programma’s, voor de Nederlandse en internationale markt. Je kunt ons kennen van o.a. Denkend aan Holland (MAX, NPO1) met André van Duin en Janny van der Heijden, Fred van Leer: Alles uit de Kast (TLC), Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen (BNNVARA, NPO3), diverse seizoenen Familie Gillis: Massa is Kassa (SBS6), Restaurant Misverstand (SBS6) en spraakmakende documentaires als Bibian Mentel: LEEF (Videoland) en Jomanda: Lady of the Light (Discovery+). Concept Street is partner van Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280