Stepping Stone is een middelgroot en informeel productiebedrijf die prachtige programma’s maakt, zowel drama als non-scripted, voor de NPO maar ook voor commerciële zenders. We maken programma’s met maatschappelijke waarde, zoals bijvoorbeeld Moordtieten, maar ook high end drama voor NPO 1, zoals Swanenburg of De Slet van 6VWO voor NPO3. De meest toonaangevende Royalty docu’s komen bij ons vandaan.

Ter versterking van onze postproductie zijn wij op zoek naar een stagiair die graag de kneepjes van de postproductie wil leren van de beste!!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt nauw samen met onze Post Producer/Media Manager. Het takenpakket bestaat uit: ondersteunen van de producties op post productioneel gebied. Beheren van de planning van onze editsets( 5 stuks), projecten aanmaken, inladen en syncen van gedraaid materiaal, exporteren van 1ste edits, exporteren voor kleur en audio, MXF checken, en uploads maken.

Samen met onze Post Producer onderhoud je de contacten en coördinatie met onze externe Facilitaire partner. Daarnaast beheer je onze camera’s, porto’s, podcast-set etc. Kortom een uitdagende veelzijdige stage

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Wij bieden een leuke en leerzame stage in een dynamisch bedrijf.
  • We houden van gezelligheid en vrijheid in je werkzaamheden.
  • Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent technisch aangelegd, een perfectionist en je wilt het liefst precies weten hoe dingen werken.
  • Je houdt van structuur, van overzicht en bent dienstverlenend.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Stepping Stone voert een actief diversiteitsbeleid.

Werken bij Stepping Stone Producties

Meer over dit bedrijf

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons. Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciële omroepen en voor commerciële partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280