• Museum TV

    Haarlem

Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen en promoten van tentoonstellingen en collecties van musea in Nederland. Wij willen de plek zijn waar consumenten via video's hun informatie over musea en tentoonstellingen vinden.

Door ons te volgen op social media, via nieuwsbrieven en door middel van de website blijft het publiek op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van tentoonstellingen & musea. Maar hoe zorgen wij ervoor dat deze informatie goed gevonden wordt? En kunnen wij de conversie op de website ook verhogen? Die vragen, daar zijn wij op dit moment druk mee bezig. Vind jij het leuk om hier een steentje aan bij te dragen?

Als stagiair kom je in het team van de startup te werken waar je intensief samen werkt met je collega’s. Als redacteur schrijf jij over alle mooie musea en tentoonstellingen die wij delen op onze website. Je helpt mee met het uitdenken van manieren om meer publiek te bereiken zodat we samen kunnen bijdragen aan de kunst en cultuur van Nederland. De redactie is gevestigd in Haarlem.MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen ons publiek wat er achter de schermen van hun favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven de mensen een kijkje in het leven van de kunstenaar en de curatoren nemen hen mee de diepte in via rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling. Zie voor meer informatie onze websiteBekijk het stagebedrijf

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.