Stage speeddate productie & redactie stagiair

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wil jij veel variatie tijdens jouw media stage? Dan ben jij onze nieuwe stagiair!

Jij wordt ingezet op verschillende producties, zoals ‘Grenzeloos Verliefd’, ‘Legends of Gaming’, ‘Hotter Than My Daughter’, ‘De Tafel van Kees’, ‘Dossier van den Heuvel’ en ‘All You Need Is Love’.

Vanaf eind januari 2019 hebben wij plek voor productie- en redactie stagiairs bij diverse producties. Als stagiair word jij nauw betrokken bij de totstandkoming van het programma. Dit doe jij niet alleen, jij werkt samen met redacteuren en producers.

Wat ga je doen?

Onze ideale stagiair…

  • is enthousiast, creatief, gedreven en heeft daadkracht
  • is een organisatietalent, neemt initiatief en pakt gemakkelijk de telefoon
  • is een teamplayer, met eigen inbreng en een zelfstandige werkhouding

Voor een Productie/Redactie stagiair is het noodzakelijk om in bezit te zijn van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste productiehuis, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Interesse?

Meld je dan nu aan voor onze Stage Speeddate op vrijdag 23 november a.s. om 16:00 uur. Tijdens de Speeddate ga jij in gesprek met de makers van onze programma’s. En wie weet ben jij eind januari onze nieuwe collega.

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Patricia Houtkamp

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271