Stagiair design (exploratie) (HBO/WO)

Functie:
Design
Bij:
Vanaf:
8-1-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
36
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Je gaat meedraaien met dé innovatieclub van de KRO-NCRV. Vaak liggen hier meer uitdagingen dan dat er opgepakt kunnen worden, dit is waar jij om de hoek komt kijken. Je draait mee in een multidisciplinair team van designers, developers, redacteuren en conceptontwikkelaars.

Wie zijn wij 

Wij zijn de afdeling Digitaal & Innovatie bij de KRO-NCRV, een club jonge creatievelingen die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in media en design . We houden ons bezig met projecten als Boer Zoekt Vrouw, Brandpunt+, Jinek en Penoza. Dit alles doen we met een LEAN aanpak; korte lijnen, snel itereren en leren om zo de KRO-NCRV klaar te stomen voor de toekomst. 

Werkzaamheden

Je denkt mee in vorm en functie, en weet snel met testbare voorstellen te komen. Dit kan variëren van prototyping op papier tot uitgewerkt designvoorstellen die je presenteert aan het team.

Tijdens je stage krijg je de ruimte een groot project op te pakken, afgewisseld met kleinere klussen en een project naar keuze.

Ondertussen leren we jou de fijne kneepjes van het vak. Nemen we je mee in de wereld van de media en design, waarin je de kans krijgt met veel verschillende professionals samen te werken.

Je krijgt je eigen laptop, toegang tot de laatste gadgets en redelijke koffie.

Profiel

Wie ben jij:

 • Denkt in oplossingen
 • Denkt vanuit gebruikers
 • Denkt visueel
 • Denkt op HBO/WO niveau
 • Bent nieuwsgierig
 • Bent communicatief
 • Bent analytisch
 • Bent positief kritisch


Pre's

 • Ervaring met rapid prototyping
 • Ervaring met interviews en valideren
 • Ervaring met animeren
 • Basiskennis HTML/CSS


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- (HBO/WO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

November en december 2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ismaili Badr. Ben jij het design talent die ons het komende halfjaar komt versterken? Stuur dan je motivatie en je CV met portfolio.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################