Stagiair gevonden

Heeft u uit de sollicitanten een geschikte kandidaat gekozen en wilt u dat wij alles rondom stagevergoeding voor u regelen? Log dan in op onze site en meld uw stagiair direct bij ons aan.

Tijdens de stage

Een stage is succesvol als de opleiding, het stagebedrijf en de stagiair tevreden zijn over het verloop. Lees hier welke afspraken er kunnen worden gemaakt en welke regels er gelden.

Mediastages onderhoudt nauwe contacten met studenten en mediagerelateerde onderwijsinstellingen. Als brug tussen opleidingen en het werkveld kunnen wij u op een snelle en professionele manier helpen bij het vinden van een geschikte stagiair. Algemene Voorwaarden.

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################