Zorg als redacteur of productiemedewerker voor de inhoud en organisatie van een mediaproductie. Gebruik je vindingrijkheid en gevoel voor taal om onderwerpen voor te bereiden voor het grote publiek.
Gebruik je commerciële instelling om de interne en externe communicatie van het stagebedrijf te verbeteren. Zorg ervoor dat de buitenwereld net zo enthousiast wordt over de media-organisatie als jij.
Geef vorm aan de informatie die je stagebedrijf via Internet wil verspreiden aan het publiek. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gaat graag aan de slag met software pakketten als InDesign en Illustrator.
Met je technische kennis en hands on vaardigheden zorg je ervoor dat de mediaproductie er professioneel uitziet. Klik hier om te bekijken welke afwisselende stages er op dit moment beschikbaar zijn.
Als organisatorische duizendpoot zorg je voor de planning en uitvoering van evenementen. Met je creativiteit en leidinggevende capaciteiten zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
Je bent een echte creatieveling met oog voor detail en je wilt aan de slag in de mediawereld. Zet je in om de mediaproductie er visueel zo aantrekkelijk mogelijk en tot in de puntjes verzorgd uit te laten zien.
Zet je nauwkeurigheid en 'oog voor cijfers' in om de administratie van een mediabedrijf te verzorgen. Met je dienstverlenende instelling bied je ondersteuning aan alle afdelingen van de organisatie.
Ondersteun de directie en de managers van een mediabedrijf op het gebied van personeel en organisatie. Met je kennis van mensen draag je bij aan de samenstelling van succesvolle en evenwichtige teams.

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################