• Ik stuur mijn studenten naar jullie site voor advies en leerzame stages. Jacqueline Stage coördinator Communicatiewetenschap (WO)

Stage advies

Mediastages is hét bureau voor alle stages in de media.

Denk hierbij onder andere aan stages bij publieke en commerciële omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven, evenementen bureaus, muziekindustrie, marketingbureaus, uitgeverijen, online media bedrijven maar ook bijvoorbeeld aan stages bij corporate marketing en communicatie afdelingen.

Ons doel is om jong talent te koppelen aan de juiste mediaorganisaties. Om dat voor elkaar te krijgen helpen we iedereen bij het vinden van een passende stageplaats. Aan de andere kant adviseren we zoveel mogelijk mediabedrijven en –afdelingen over hoe ze jong talent kunnen aantrekken en helpen bij hun ontwikkeling.

Door deze activiteiten hebben wij veel kennis in huis waarmee wij ook jullie kunnen ondersteunen. Jullie taak om de studenten voor te bereiden op hun stage is geen sinecure. Zet ons in om je daarbij te helpen. Onder de tab ‘Onze hulp voor stagiairs’ vind je een greep uit ons aanbod van trainingen, voorlichting en andere activiteiten waarmee wij de studenten helpen bij het kiezen van, solliciteren naar en uitvoeren van hun stage. Training, voorlichting, advies; wat nodig is voor jullie studenten.

Twee keer per jaar kunnen wij 2 workshops van één lesuur komen geven, zonder kosten. Bel ons gerust voor informatie over deze workshops of over meer en andere mogelijkheden voor de studenten.

Voor jou als opleider hebben wij ook een interessant aanbod. Of het nu gaat om samenwerkingsverbanden, kennis en informatie delen of trainingen, wij zetten onze kennis en ervaring graag in om jullie sparringpartner te zijn. Onder de tab ‘Onze hulp voor opleiders’ lees je meer over onze mogelijkheden. 

Onze hulp voor stagiairs
Onze hulp voor opleiders
Wil je met mij overleggen hoe we samen studenten goed kunnen voorbereiden op hun stage?   Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271