Stagiair evenementen bij een gespecialiseerde mediahuis (HBO/WO)

Functie:
Event & Project coordinator
Bij:
Vanaf:
1-1-2018
Duur:
4 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Reshift events is naast uitgever van vele magazines en website ook organisator van verschillende evenementen en congressen.

Werkzaamheden

Voor verschillende evenementen is bij Reshift een leuke en leerzame stageplek beschikbaar. Tijdens je stage werk je direct samen met een team van 5 collega's. Naast de coordinatie van evenementen mag daarnaast actief meewerken met de coordinatie en productie van verschillende mediauitingen.

Er zijn daarnaast ruim voldoende mogelijkheden om extra vaardigheden te ontwikkelen die je later kan gebruiken, zoals websites bouwen met o.a. Wordpress, klantbestanden beheren met Evenbrite, projecten coördineren voor verschillende bladen, vormgeving technische vaardigheden en meer.

Jfall

Profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met minimaal Hbo-niveau en die kennis wil maken met eventorganisatie, maar tegelijkertijd zelfstandig aan de slag kan gaan om organisatie, project en commerciële activiteiten te ontplooien
  • Jij bent spontaan, ondernemend, zelfstandig, communicatief vaardig
  • Daarnaast heb je geen 9-tot-5 mentaliteit, ben je nauwkeurig en niet snel van je stuk te brengen in een hectische omgeving
  • Voor deze stage dien je minimaal 4 dagen per week en op z'n minst 16 weken beschikbaar te zijn. Je krijgt goede begeleiding op minimaal Hbo-niveau en je ontvangt natuurlijk ook een stagevergoeding


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee,  Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, Devnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

+/- € 300,- bruto op fulltime basis

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

asap

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Martin Smelt.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Discovery Networks Benelux zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Discovery Networks Benelux zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Vincent TV Producties zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
NLZIET zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################