Gemotiveerde evenementen stagiair (HBO)

Functie:
Evenementenorganisatie
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Evenemententijger gezocht!

Ben jij een groot organisatietalent? Ervaar jij een adrenalinekick bij het werken aan een groot en uitdagend (evenementen)project? Steek jij je handen graag uit de mouwen en heb je daar plezier in? Dan is een stage bij de Stichting SpinAwards zeker iets voor jou!

Voor de periode januari 2018 t/m mei 2018 zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair die bijdraagt aan de organisatie van de SpinAwards evenementen. Je bent de rechterhand van de projectmanagers en draagt bij aan de organisatie van de grootste SpinAwards Night (met 2000 bezoekers), de Inspiration Day en de Young Talent voorrondes. Daarnaast draag je bij aan het organisatieproces rondom de inzendingen en jurering.

Werkzaamheden

De SpinAwards zijn de prijzen voor innovatie in de digitale media. De prijzen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De Stichting SpinAwards organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen:

Jurering: om te bepalen wie de prijzen wint organiseren we verschillende evenementen voor de jurering, hierbij bouw je een groot netwerk van professionals op.

De SpinAwards Night is de avond waarop het allemaal gebeurt: een awarddiner met 500 professionals van o.a. KLM, Twitter, Heineken en Google. Gevolgd door een feest voor ca. 1500 ultieme feestgangers.

Young Talent programma, waarbij het beste talent uit Nederland en Europa bij elkaar wordt gebracht. Hiervoor worden verschillende evenementen georganiseerd.

Het SpinAwards team bestaat momenteel uit een driekoppig bestuur, een senior project manager, communicatie manager en meerdere stagiairs.

Aftermovie SpinAwards Night 2017

Profiel

 • Word jij onze nieuwe stagiair?
 • Ben je leergierig en resultaatgericht?
 • Heb jij een grote affiniteit met digitale media en – communicatiecampagnes?
 • Sta jij sterk in je schoenen en heb je een groot doorzettingsvermogen?
 • Ben je zowel pragmatisch als strategisch?
 • Ben jij zelfstandig en gedreven?
 • Kan je goed projectmatig werken?
 • Heb je een commerciële en verantwoordelijke instelling?

Kan jij op bovenstaande vragen volmondig JA antwoorden? Dan ben jij de stagiair waar we naar op zoek zijn!


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een inspirerende stageplaats in een hecht en informeel team op een gezellig kantoor in hartje Amsterdam
 • Veel vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheid om de functie invulling te geven
 • Een professionele stagebegeleiding
 • Een marktconforme stagevergoeding

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor creativiteit in digitale media. De prijzen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards. Het doel van de Stichting SpinAwards is het 'Het stimuleren van creativiteit in digitale media'. Een beter creatief product is niet alleen leuker om naar te kijken of te gebruiken, maar leidt ook tot meer succes voor bureaus en opdrachtgevers. Onze belangrijkste activiteit is natuurlijk het uitreiken van de SpinAwards. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan het beste Nederlandse én Belgische creatieve werk dat er gemaakt is. We hebben een apart landelijk programma voor Jong Talent, we stimuleren onderzoek en we doen mee aan workshops om de kennis over het vakgebied te vergroten.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto op basis van fulltime stage.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Suzanne Visser

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Medialane BV zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
Warner Music Benelux zoekt:
Vanaf: 29-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VIMN Netherlands B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VIMN Netherlands B.V. zoekt:
Vanaf: 15-11-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions B.V. zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
INsight zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
&samhoud Media zoekt:
Vanaf: 01-11-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################