Stagiair Art Department De Spa (MBO/HBO)

Functie:
Art Department
Bij:
Vanaf:
1-7-2017
Duur:
4/5 maanden (eerder starten is mogelijk)
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

De Spa is Nederlands eerste late-night soap. De serie speelt zich af in een net verbouwd luxe wellness resort, waarin we de fictieve verhalen volgen van de medewerkers en de gasten. De vaste medewerkers hebben zo hun eigen onderlinge perikelen maar staan ondertussen klaar voor de gasten, die zij een zorgeloos en rustgevend verblijf moeten geven. Dat gaat natuurlijk niet altijd even goed. Al in de eerste aflevering wordt Tess, de eigenaresse van de Spa, tijdens de feestelijke heropening overrompeld door de terugkeer van haar ex-man Thomas en zijn kersverse nieuwe vrouw Nina. Zij zullen voor de nodige opschudding zorgen… De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Annette Barlo (bekend van de serie Oppassen!) Mattijn Hartemink (Bride Flight) en Eva Marie de Waal (Bellicher). Liefde, intrige, jaloezie en macht zijn ook  binnen de muren van de Spa geen uitzondering. Wat voor de gasten een serene ambiance lijkt, blijkt voor de medewerkers een haard van spanningen. Gelukkig hebben ze genoeg onderlinge collegialiteit en vriendschap om die spanningen steeds weer te overwinnen.

Werkzaamheden

 • Assisteren van de Art Director, Setdressers en Assistent Setdressers
 • Grafische props maken voor de opnames
 • Props kopen/maken
 • Sets mee ombouwen en inrichten
 • Assisteren tijdens de opnames op de set.

Profiel

 • Creatief
 • Een echte regeltante of –neef
 • Affiniteit met film- en televisiewereld
 • Assertief, flexibel en georganiseerd
 • Zeer kundig op grafisch gebied
 • Fulltime beschikbaar
 • In bezit van een rijbewijs B (is noodzakelijk)
 • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam of logeermogelijkheden in Amsterdam.
 • Bij voorkeur al een stage gelopen
 • Een harde werker die van aanpakken weet.

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Stagevergoeding

€ 400,- bruto bij full time stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Debby Puttiger. Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV en brief. Zet in je sollicitatiebrief of je beschikt over een auto tijdens de gehele stageperiode.

Je kunt je motivatie richten aan Let op Om stage te mogen lopen bij Talpa dien je de gehele stageperiode verbonden te zijn aan een opleiding. Als dit niet het geval is, kan er geen stage gelopen worden.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Mas Media zoekt:
Vanaf: 01-08-2017
Netwerk6 zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Herrie Film & TV zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 21-08-2017
Talpa Fictie B.V. zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
BrandDeli zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Talpa Fictie B.V. zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 03-07-2017
NTR zoekt:
Vanaf: 01-07-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################