Stagiair marketing en communicatie (HBO/WO)

Functie:
Marketing en communicatie
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Next Nature Network onderzoekt hoe onze technologische omgeving zo alomtegenwoordig, complex, intiem en autonoom wordt dat het een eigen natuur wordt. We stimuleren discussie, initiëren publicaties, creëren reizende exposities en organiseren workshops. Onze website heeft meer dan een miljoen unieke bezoekers per jaar en is een wereldwijde autoriteit over het thema.

Ons kernteam bevind zich in Amsterdam. Het team bestaat uit een eclectische mix van creatieve mensen; van denkers tot makers tot zakenlui. Aankomend jaar doen we drie projecten om het publieke debat aan te wakkeren en gezamenlijk onze toekomst te bepalen. Doe jij mee?


Werkzaamheden

Als marketing en communicatie stagiair werk je mee aan de verbetering van de zichtbaarheid van NNN in zowel binnen- als buitenland. Next Nature Network is wereldwijd bekend en heeft vooraanstaande schrijvers, ontwerpers en futuristen als leden aangesloten bij het bruisende netwerk.

Aankomend jaar willen we het grote publiek bereiken middels een internationale campagne. Jij denkt mee in de opzet van de campagne en geeft hier vorm aan. Daarnaast willen we onze ledencommunicatie flink versterken, en ook hier werk jij aan mee.

Profiel

Wie ben jij?

  • Je studeert nog (HBO/WO opleiding in de richting van journalistiek, communicatie of mediastudies)
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar voor een periode van 5 maanden
  • Je hebt affiniteit en ervaring met online/sociale media Je hebt een basiskennis van marketingtools (SEO, Mailchimp etc.) Je hebt een analytisch denkvermogen en kunt statistieken bijhouden Je vind het leuk om acties en promoties te bedenken
  • Je hebt een analytisch denkvermogen en kunt statistieken bijhouden
  • Je rapporteert over events, lezingen, expo’s etc.
  • Je beschikt over een vlotte pen
  • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband Je bent sociaal, flexibel en initiatiefrijk

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Next Nature Network

Virtuele werelden, geprint voedsel, levende steden en wilde robots. We worden zo omringd door technologie dat het onze ‘next nature’ wordt. Het klinkt abstract, maar het is juist heel dichtbij; auto’s rijden zichzelf en hartkleppen worden geprint.

Hoe gaan we de factor menselijkheid niet uit het oog verliezen? Next Nature Network is hét internationale netwerk voor iedereen die graag meepraat over een toekomst waarin natuur en technologie versmelten. Door je aan te sluiten maak je niet alleen onderzoek mogelijk, je maakt er wezenlijk onderdeel van uit. Samen bepalen we hoe we willen ontwerpen, bouwen en leven in de next nature.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto op basis bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

21 november 2017 12 december 2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ruben Baart

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Discovery Networks Benelux zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Discovery Networks Benelux zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Vincent TV Producties zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
NLZIET zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################