Content marketing stagiair (HBO/WO)

Functie:
Content Marketing
Bij:
Vanaf:
1-1-2018
Duur:
5/6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Ben je op zoek naar een stage waarin je jouw schrijftalent kwijt kunt en wil je meewerken aan de ontwikkeling van de leukste tv-dienst van Nederland? Dan hebben wij de ideale stageplek. Bij NLZIET zijn we de hele dag bezig met het ontwikkelen van een zo leuk mogelijke tv-ervaring voor onze abonnees.

Als stagiair ben je onderdeel van het team, maar krijg je ook veel vrijheid. Omdat we zo druk zijn, hebben we helaas tijd te kort om de content op onze website up-to-date te houden. Hoewel we het schrijven over de nieuwste tv-programma’s erg leuk vinden, laat onze agenda het niet altijd toe. Daarom hebben we jouw hulp nodig.

Tijdens je stage bij NLZIET houd je in de gaten welke tv-programma’s nieuw zijn of goed bekeken worden en daar mag jij over schrijven. Je schrijft SEO-teksten over tv-programma’s en blogs over opvallende uitzendingen. Je verzamelt relevante afbeeldingen en video’s en voegt dit toe aan de artikelen. Kortom, jij zorgt ervoor dat onze website up-to-date is en er goed uitziet. Wij helpen jou natuurlijk waar nodig maar we verwachten wel dat je zelfstandig aan de slag wilt gaan.

Voor bovenstaande zijn we opzoek naar een nieuwsgierige, proactieve tv-junk die een hbo/wo-opleiding volgt passend bij de werkzaamheden die we van de stagiair Content Marketing verwachten. Op basis van het uitzendschema en de perspresentaties van de zenders, het kijkgedrag van onze abonnees, de meest spraakmakende programma’s en nieuwe series creëer jij content en plaats je deze op onze website. Je werkt in een zeer ondernemende omgeving samen met een klein en enthousiast team waarin jij het verschil kan maken. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Werkzaamheden

Je steekt je handen uit de mouwen en bent onderdeel van ons team, zodat je aan het einde van je stage weet hoe het is om bij NLZIET te werken. Maar je hebt dan ook een hoop geleerd over Content Marketing. Je krijgt hierbij een ondersteunende functie voor onze Content Marketeer.

Dit verwachten we van jou:

 • Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste tv-programma’s
 • Je schijft (foutloos) teksten voor de website en het blog en plaatst deze
 • Bij het maken van de nieuwsbrieven ondersteun je jouw collega’s
 • Je deelt de SEO- rapportages met het team
 • Je helpt mee met de online marketingcampagnes
 • Het werken met Photoshop is geen probleem

Profiel

Voor deze stageplek zoeken we collega die gek is op tv en media en beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Doorzettingsvermogen
 • Creatief
 • Aanpakkersmentaliteit
 • Je staat positief in het leven
 • Zelfstandig kunnen werken HBO of WO student(e)
 • Basiskennis Photoshop

Uiteraard krijg je van ons de tijd om op de hoogte te blijven van de leukste tv-programma’s en mag je gebruik maken van NLZIET, maar dit is niet alles. Wij bieden jou ook: Uitdagend werk in een dynamische werkomgeving met veel vrijheid Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding Werken in een gedreven team met veel ruimte voor ontwikkeling


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

NLZIET is een unieke samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Met de NLZIET apps kijk je televisie via internet. Je kunt kijken naar de programma's van de twaalf grootste zenders van Nederland. Met NLZIET kijk je televisie op de nieuwste manier. Met veel plezier werken we dagelijks aan de ontwikkeling van deze jonge tv-dienst in een turbulente marktomgeving.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Seleste Hoesel-Huijgen

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################