Stagiair online marketing; copywriting en communicatie (HBO/WO)

Functie:
Online Marketing / Copywriting / Communicatie
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
3-5 maanden (eerder of later starten in overleg)
Uren per week:
32
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Vind je het meer dan leuk om te schrijven? Wil je leren hoe je inhoudelijke, boeiende, overtuigende en foutloze teksten kunt schrijven? En ben je bovengemiddeld geïnteresseerd in online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sageon is een online marketing bureau. Vanuit ons kantoor op de elfde verdieping in Utrecht (Rijnsweerd, dus lekker dichtbij) maken wij websites succesvol. Wij zoeken een schrijvende online marketeer voor een stage van minimaal drie maanden.

Werkzaamheden

Een stagedag bij Sageon kan er zo uitzien: je begint de dag met een heerlijke cappuccino, lungo of espresso. Je opent je laptop en kijkt of je nog interessante blogs hebt gemist. Tot de lunch werk je aan je stageopdracht of onderzoek. Lunchen doen we trouwens dagelijks in het restaurant (Bar Beton) op de benedenverdieping. Na de lunch schrijf je een artikel over een boeiend onderwerp binnen ons vakgebied. Je schrijft en leert dus tegelijkertijd: hoe leuk is dat?!

Je spart dagelijks met een ervaren copywriter over je tekst en perfectioneert je artikel. Aan het einde van de dag maak je een rapportage waarin te lezen is wat de prestaties zijn van een eerder geschreven blog. Hiervoor gebruik je een van onze professionele tools.

Concreet ga je dus ervaring op doen met: het schrijven van artikelen voor internet; online marketing in brede zin; het communiceren in een b2b-omgeving; het werken met Google Analytics en diverse andere professionele tools zoals Raven, Mailchimp en Ahrefs. Uiteraard krijg je volop de ruimte om aan je onderzoek / stageopdracht te werken.

Profiel

  • Je bent derde- of vierdejaars student bij een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld: commerciële economie, communicatie of journalistiek.
  • Je wilt je ontwikkelen op het gebied van copywriting en online marketing
  • Je bent proactief, leergierig, communicatief vaardig, nieuwsgierig
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Sageon is het leukste online marketing bureau in Utrecht. Sinds 2011 maken wij websites uit Nederland, Belgie¨ en Duitsland succesvol. Onze persoonlijke, goede en snelle service zorgt ervoor dat onze klanten klant blijven. Dit willen we graag zo houden. Onze ambitie is dan ook niet om het grootste internetmarketingbureau te worden, wel het bureau met de beste persoonlijke service en de meeste vakkennis. We laten bedrijven zien op welke manier zij online marketing strategisch kunnen inzetten om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Voor veel partijen nemen wij deze werkzaamheden ook daadwerkelijk uit handen. Denk hierbij aan het schrijven of optimaliseren van blogs en nieuwsberichten, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google AdWords campagnes. Zo dragen wij structureel bij aan het succes van onze klanten, en dat vinden wij mooi!

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- bruto op basis van fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Daniel de Kruijf

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################