Stagiair business development (HBO)

Functie:
Ondersteuning Business development
Bij:
Vanaf:
1-9-2017
Duur:
3-5 maanden Eerder starten mogelijk, voorkeur gaat uit naar starten in juli
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. Wij zijn dé plek waar consumenten via video’s hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van het Rijksmuseum en het Van Gogh tot het Marinemuseum en het Louwman Automobiel Museum. Zie voor meer informatie: www.museumtv.nl. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam, dichtbij het Centraal Station, en heeft en fantastisch uitzicht over het IJ.

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, sociale, business development stagiair (m/v) die ons platform komt versterken met het ondersteunen van de business development activiteiten. De werkzaamheden bestaan uit het opzetten en coördineren van CRM systeem, het ondersteunen van de business development manager, maken van sales materiaal. Je zal daarbij worden begeleid door een ervaren manager die je graag coacht en alle ins-and-outs van het vak bijbrengt.

Werkzaamheden

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, sociale, business development stagiair (m/v) die ons platform komt versterken met het ondersteunen van de business development activiteiten. De werkzaamheden bestaan uit het opzetten en coördineren van CRM systeem, het ondersteunen van de business development manager, maken van sales materiaal. Je zal daarbij worden begeleid door een ervaren manager die je graag coacht en alle ins-and-outs van het vak bijbrengt. Daarnaast is er ruimte voor het bedenken en creëren van je eigen concepten.

Profiel

  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Een echte creatieve regelaar
  • Affiniteit met de culturele sector
  • Punctueel en georganiseerd
  • Minimaal HBO-niveau in 3e of 4e jaar
  • Ervaring met business development en sales

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Op MuseumTV staan nu al een aantal prachtige video's van tentoonstellingen. Maar wij willen natuurlijk niet dat het hierbij blijft. Daarom hebben wij jouw hulp nodig! Zo hopen wij door financiële steun van jou, en onze andere supporters, meer video's te kunnen maken.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 225,- bruto op basis van fulltime stage  (aantal uren per week in overleg)

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Zo spoedig mogelijk

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Marieke van der Donk

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Museum tv zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Lifestyle Media Group B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
BrandDeli zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Humanitas zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Vereniging Milieudefensie zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################