Social Media & PR sidekick VondelCS (HBO/WO)

Functie:
Social Media & PR
Bij:
Vanaf:
1-9-2017
Duur:
5
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Hoe zet je de juiste kanalen in voor een bedrijf en voor verschillende evenementen? Hoe zet je een succesvol communicatieplan op? Hoe zorg je niet alleen voor een groot bereik maar ook voor engagement bij je doelgroep? Lees jij hier alles over wat los en vast zit en wil je graag praktijk ervaring op doen, dan is dit jouw stageplek!

Over VondelCS

VondelCS is het Media & Cultuur LAB van AVROTROS. Wij bieden dan ook graag een podium aan creatief talent die voor innovatie zorgt op het gebied van Media en Cultuur. Naast de vele TV (o.a. de finale van Wie is de Mol?) en radio opnames (bijvoorbeeld 3FM On Stage) vinden er ook vele vernieuwende en inspirerende evenementen plaats in VondelCS. Wat dacht je van een evenement waarin je in 2,5 uur compleet wordt bijgepraat over de kracht van YouTube, of de Torenkamer EXPO waarbij je het werk van meer dan 50 Torenkamerbewoners kunt zien? Neem een kijkje op onze website en socialmediakanalen voor meer informatie.

  • Een leerzame, leuke tijd bij een van de grootste omroepen van Nederland
  • Informele werksfeer en een leuk team
  • Een plek waar creativiteit en eigen initiatief erg wordt gewaardeerd!

Werkzaamheden

Als Social Media & PR Stagiair loop je mee in ons team en krijg je eigenlijk direct overal mee te maken. Van PR-activiteiten, redactiewerk voor de website (wat dacht je van een interview met Tommy Wieringa en/of Nienke Plas), content genereren voor social media tot het analyseren van resultaten. Super breed dus!

Profiel

We zoeken niet de eerste de beste. We willen dat jij laat zien dat jij Social Media en PR savvy bent. Daarnaast ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, tijdens de evenementen zelf. Laat ons zien dat je een scherpe pen hebt. Dat je op de hoogte bent van de laatste trends en er ook een mening over hebt. Als je kans wilt maken op deze plek verwachten wij niet alleen een C.V. Overtuig ons van je kwaliteiten op een manier die van deze tijd is. Ervaring met Adobe Photoshop, Indesign en Premiere Pro is een must.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland
• Samenbrengen van mensen
• Helpen met het duiden van nieuws
• Thuishaven voor de jeugd

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Stagevergoeding

€ 300,- (HBO/WO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Reageren is mogelijk tot 1 mei.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan VondelCS

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Talpa Fictie B.V. zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Talpa Fictie B.V. zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Universal Pictures Benelux zoekt:
Vanaf: 15-06-2017
NH zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
IDTV zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
Discovery Networks Benelux zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
The Walt Disney Company Benelux zoekt:
Vanaf: 04-09-2017
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Herrie Film & TV zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Discovery Networks Benelux zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-06-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################