Grafisch Vormgever voor de merken Discovery, TLC, Eurosport en ID (MBO/HBO)

Functie:
Grafisch vormgever
Bij:
Vanaf:
1-1-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Lijkt het je te gek om bij het Creative Team te werken voor de merken Discovery, TLC, Eurosport en ID, en ben jij een ambitieuze student grafische vormgeving? Dat komt goed uit!

Want Discovery Networks Benelux is op zoek naar een enthousiaste grafisch vormgeving stagiair. Die uiteraard goed overweg kan met Photoshop, Illustrator en InDesign.


Werkzaamheden

Wie zijn wij?

Discovery Networks Benelux is gevestigd in Amsterdam en verantwoordelijk voor de zenders: Discovery, TLC, Eurosport en ID.

Wat ga jij doen als stagiair?

Je bent volwaardig lid van het Creative Team, waarbij jij je met name bezighoudt met het ontwerpen van grafische elementen voor online en offline uitingen. Denk hierbij aan het design van elementen voor op social media en websites, advertenties, posters, banners en nog veel meer!

We vinden het belangrijk dat je pro-actief en creatief meedenkt. Heb je leuke ideeën? Ben je creatief in het vertellen van verhalen in tekst en beeld? En lijkt het je leuk om te werken achter de schermen bij onze zenders?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Profiel

  • Je bent minimaal 3e-jaars op het MBO of HBO en minimaal 5 maanden beschikbaar
  • Je bent opzoek naar een meeloopstage en geen afstudeeropdracht
  • Je bent geïnteresseerd in zowel online als offline grafisch ontwerpen
  • Je bent enthousiast, hebt een proactieve manier van werken en een positieve instelling
  • Je kunt goed overweg met software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Discovery Networks Benelux maakt deel uit van Discovery Communications, ‘s werelds grootste non-fictie mediabedrijf met ruim 2,7 miljard abonnees in 220 landen en gebieden. Discovery Networks Benelux heeft acht zenders in Nederland en acht in België, waarvan Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 en ID in Nederland overal te ontvangen zijn en Animal Planet, Discovery Science, Discovery World en Eurosport 2 digitaal.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij full time stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Marjolein van Aggelen 

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################