Camera & Edit stagiair - Werk aan YouTube campagnes van wereldmerken! (MBO/HBO)

Functie:
Camera & Edit
Bij:
Vanaf:
1-9-2017
Duur:
Min. 5-6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Bruut Amsterdam is een next-generation content creatie bureau waar next-level online video, webseries en formats worden ontwikkeld en geproduceerd. Ons jonge team bestaande uit creatieven en producers werkt op een dagelijkse basis aan spraakmakende live, scripted en non-scripted shows. We helpen media,- reclame,- content bureaus, merken en zenders, online, met het vinden en uitbouwen van een duurzaam en betrokken publiek.

Per direct zoeken we een jonge, gedreven camera/edit-stagiaire (MBO/HBO) met een echte passie voor video die het leuk vindt om ons team in Amsterdam te komen versterken. Op een dagelijkse basis werken we voor merken als RTL, Discovery Channel, Maybelline, Unilever, 538, Star Alliance, Jet Airways en de Bijenkorf.

Werkzaamheden

Kerntaken zijn camera (soms incl. regie, geluid, licht) en montage. Je draait met verschillende camera’s (van FS5 tot FS7/FS5 en RED) en monteert in Adobe Premiere samen met After Effects. De verhouding camera/edit is 35%/65%.

Onze showreel

Profiel

  • Je zit in het derde of vierde jaar van je opleiding
  • Je bent een teamspeler die als het nodig is ook prima in zijn eentje iets tofs neer kan zetten
  • Niets is onmogelijk, je denkt in oplossingen
  • Je hebt een rijbewijs.

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Bruut Amsterdam is een jong én creatief productie,- en reclamebureau waar bijzondere (online) TV-formats worden ontwikkeld en geproduceerd. Naast het ontwikkelen van formats werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam dagelijks aan spraakmakende commercials, liveshows én non-spot producties. We kenmerken ons door onze duidelijke online oriëntatie. Onze visie: Bij Bruut Amsterdam geloven we niet in Yacult-momentjes; we geloven dat het vertellen van mooie, eerlijke verhalen voor mooie merken iets veel sterkers is. De kracht van Bruut.tv is dat we midden in de doelgroep staan; we zijn jong en echte digital natives; de nieuwe generatie die zicht niet meer abonneert op een zenderpakket, maar op YouTube-kanalen. De nieuwe generatie die niet naar tv-programma’s van 25 minuten kijkt, maar op hun mobiel met snappy content geïnspireerd wil worden. We produceren video’s die engaging zijn; video’s die mensen willen zien én delen.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij full time stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Deniz Alkac

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Museum tv zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Lifestyle Media Group B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
BrandDeli zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Humanitas zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Vereniging Milieudefensie zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################