Milieudefensie zoekt een stagiair camerajournalist (MBO/HBO)

Functie:
Camera
Bij:
Vanaf:
1-9-2017
Duur:
5 maanden
Uren per week:
375
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Ben jij een camerajournalist in opleiding en ben je op zoek naar een dynamische stageplek met veel vrijheid om je eigen creativiteit goed te benutten? Heb je ook nog een groen hart? Dan is Milieudefensie misschien wel wat voor jou. Als camjo voor Milieudefensie ben je verantwoordelijk voor video's die op onze sociale mediakanalen verschijnen. We zoeken een camjo die zich met hart en ziel verbonden voelt aan Milieudefensie.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Je draait zelfstandig items maar kunt ook op pad gestuurd worden met een cameraman van Milieudefensie. Je werkt in opdracht van en met onze communicatiemedewerkers. Je maakt voornamelijk content voor onze campagnes, maar kunt ook ingezet worden voor andere afdelingen.

Werkzaamheden:

  • Research voor items
  • Items voorbereiden.
  • Afspraken maken.
  • Draaien & monteren 

Wij bieden: een dynamische werkomgeving met veel vrijheid voor je eigen ontwikkeling en creativiteit. Een gedreven en gezellig communicatieteam. Begeleiding door een ervaren eindredacteur. 4 dagen per week een heerlijke biologische lunch.

Een stagevergoeding op fulltime basis van € 300 bruto per maand. De mogelijkheid om je reiskosten te declareren wanneer er geen gebruik meer kan worden gemaakt van een studenten-ov. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 5 maanden beschikbaar is.

Profiel

Wij zijn op zoek naar: een vlotte persoon die van aanpakken houdt; een persoon die geen problemen heeft met het schakelen tussen verschillende campagneteams; een creatieve doorbijter; een persoon die het leuk vindt om samen een hele nieuwe weg in te slaan op het gebied van videocontent; een persoon die werkervaring wil opdoen bij een ideële organisatie met een dynamische werksfeer en iemand die wil bijdragen aan het oplossen van milieuproblemen.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Milieudefensie zet, als een vooruitstrevende maatschappelijke organisatie, alle zeilen bij om samen met elkaar klimaatverandering te stoppen. Milieudefensie pakt milieuproblemen lokaal, landelijk en internationaal aan, gaat in debat met alle betrokkenen, zoekt samen naar oplossingen en voert stevige acties als dat nodig is. Milieudefensie telt ruim 80 duizend leden en donateurs, zo’n 65 lokale afdelingen, een jongerenorganisatie, en is lid van de internationale milieukoepel Friends of the Earth International. Onze hoofdkantoor bevindt zich in hartje Amsterdam.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

Stagevergoeding: € 300,- bruto bij een fulltime stage (Milieudefensie hanteert een werkweek van 37,5 uur)

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Hilde Brontsema. Meer weten? Neem contact op met Hilde Brontsema via telefoonnummer 020 550 7300

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Museum tv zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Lifestyle Media Group B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
BrandDeli zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Humanitas zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Vereniging Milieudefensie zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
RTL Nederland B.V. zoekt:
Vanaf: 01-09-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################