Studenten zoeken nu naar stageplaatsen voor september!

Hebben jullie plaats voor stagiairs zet dan nu de vacatures op onze site.

Mediastages verbindt sinds de jaren ‘80 mediabedrijven en media-afdelingen met opleiders en studenten. Zowel op de vakinhoudelijke als op de staffuncties. De definitie van mediabedrijven is niet zo 1-2-3 terug te vinden maar al enkele jaren bedienen we niet meer alleen de AV bedrijven en de omroepen maar weten ook de bedrijven of afdelingen binnen bedrijven die zich bezig houden met (multi) media en communicatie ons te vinden.

Denk hierbij aan stageplaatsen op onder andere Marketing en Communicatie, Multi Media, Events, Webdesign en ICT maar ook bijvoorbeeld Facility, Office Management, HR en Finance. Zowel MBO als HBO en WO studenten weten ons en onze website te vinden, 215.000 unieke bezoekers per jaar.

Mediastages heeft contact met ruim 100 opleiders waaronder diverse Universiteiten, Hogescholen en ROC’s maar ook particuliere erkende opleiders zoals NCOI, Schoevers en Hogeschool Luzac.

Wil je advies bij het opmaken van de vacaturetekst, dan kun je altijd even contact met onze Belinda opnemen via belinda.gelsema@mediastages.nl

Lees verder
Geplaatst op 20-4-2017 om 09:10
Onze Dag van de Mediastages zit erop. Wat was het weer een feestje om zo veel enthousiastelingen hier in Hilversum te mogen ontvangen. Dank studenten en dank pro’s!

Hopelijk weten alle jonge talenten na deze dag nog beter welke kansen er allemaal voor jullie liggen en zitten jullie vol inspiratie om jullie stageperiode tot een succes te maken! Heb je nog vragen …let us know! Heb je interessante mensen gesproken en mooie stageplaatsen voorbij zien komen … SOLLICITEREN MAAR!

Foto Challenge
De winnaar van de cadeaubon van 50 euro is Tessa Klok. Bekijk haar mooie foto op onze Facebookpagina!

Lees meer
Student Sanne Vast maakte een fotoreportage van de dag voor het online platform van haar opleiding Communicatie in Leeuwarden. Lees hier haar verslag voor De Ruis!

Geplaatst op 29-5-2017 om 11:26
Wat vliegt de tijd. Hier alweer het 2e nieuwsbulletin van Mediastages in 2017. Deze keer over de maand mei. Niet alleen de maand van de lammetjes maar er gebeurt meer:

Lees verder
Geplaatst op 3-5-2017 om 17:22
De komende 2 dagen, donderdag 27 en vrijdag 28 april 2017, vieren wij feest. Vandaar dat we dan gesloten zijn. Heb je een vraag voor ons? Maandag 1 mei staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Tot dan.

Lees verder
Geplaatst op 26-4-2017 om 15:34

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################