hulp voor stagiairs

Welk opleidingsniveau of welke droom een student ook heeft, wij helpen bij het bemachtigen van een passende en uitdagende stageplaats. We geven individueel advies en bezoeken opleidingen om studenten een beeld te geven van hun kansen in de mediasector.

De Dag van de Mediastages 2018

Elk voorjaar nodigen we studenten uit om kennis te maken met interessante mediabedrijven. Tijdens onze Dag van de Mediastages op het Mediapark in Hilversum kunnen ze luisteren naar de verhalen van mediatalenten, krijgen ze sollicitatietips van ervaren recruiters en kunnen ze op zoek naar hun droomstage. Op woensdag 23 mei is het weer zo ver. Hou de site in de gaten voor meer informatie!

Sollicitatietraining

Hoe presenteer je jouw kwaliteiten en persoonlijkheid op een heldere en professionele manier? Uit de meer dan 11.000 sollicitaties die wij jaarlijks ontvangen, blijkt dat dit niet makkelijk is. Tijdens onze sollicitatietrainingen laten we studenten aan de hand van voorbeelden zien hoe stagebedrijven sollicitanten beoordelen. Verder geven we concrete tips voor cv, motivatie(brief) en gesprek.

Wil je een gratis workshop plannen waarbij studenten persoonlijk feedback krijgen op hun presentatie, motivatie en/of cv, dan kan dat.

Vraag training aan

stagevoorlichting

Welke stages zijn er? Hoe ontdek je welke functies passen bij jouw kwaliteiten en interesses? Waar moet je bij het solliciteren op letten? Tijdens onze stagevoorlichtingen geven we studenten antwoorden op deze vragen. Verder geven we de deelnemers concrete handvatten en geven we voorbeelden van passende stages. Na afloop kunnen studenten vragen stellen en helpen wij ze bij het vinden van een passende stage.

Deze voorlichting voor studenten is gratis. Wil je meer informatie of een voorlichting plannen neem dan contact op.

stagemarkten

Heb je binnenkort een stagemarkt of een andere bijeenkomst voor studenten rondom het thema arbeidsmarktoriĆ«ntatie en denk je dat wij een zinvolle bijdrage kunnen leveren, laat het ons weten.

We komen graag op bezoek om studenten te vertellen bij welke mediabedrijven ze aan de slag kunnen.

Maak afspraak
STAGEALERT