Stagiair CRM Marketing bij 'Videoland en RTLXL'

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: september 2018 Duur: In overleg Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Stel je voor, op een verjaardag vraagt je vergeetachtige tante wat je nou precies doet op je stage. Dit kan je antwoord zijn:

“Ik ben bezig om Videoland en RTL XL kijkers kennis te laten maken met nieuwe series en films via email en app en om passende titels te aan te raden die passen bij hun kijkgedrag.”

Lijkt dat je wel een mooi antwoord? Fijn! Want bij Videoland hebben wij passie voor series en films, zowel internationaal als van eigen bodem (net als jij natuurlijk) en wij zijn hard op zoek naar jou!  

Videoland is de onlinestreamingdienst van Nederland, met een variërend aanbod volop series en films uit Hollywood en Holland. Met eigen producties als Zwarte Tulp, Nieuwe Buren, Meisje van Plezier en Soof: Een Nieuw Begin profileren wij ons als de aanbieder voor kwaliteit drama van eigen bodem. Als onderdeel van RTL Nederland maken wij deel uit van een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land.


Wat ga je doen?

Wij zoeken een nieuwe collega die ons content en recommendation team komt ondersteunen. Je taken zijn bijvoorbeeld

Het ontwikkelen en opzetten van email- en mobile campagnes (berichtencentrum, push, in-app)

  • Copy writing
  • Ondersteuning bij het briefen van designers
  • Ondersteuning bij de email/app rapportages


 

 

 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die:

  • Minimaal een Hbo-opleiding volgt, in de richting van marketing, communicatie of media.    
  • Oog heeft voor detail
  • Interesse heeft in (Nederlandse) series, films en tv-programma’s.
  • Goede sociale vaardigheden heeft en stressbestendig is.
  • Uitstekende kennis heeft van de Nederlandse taal en ervaring heeft met het schrijven van korte teksten.
  • Basiskennis heeft van Photoshop, HTML
  • Ervaring met digital marketing is een pré

Wie zijn wij?

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Solliciteren bij

Esther Notenboom

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271