Marketing en communicatie stagiair bij hét mediabedrijf van Hilversum

Solliciteer direct
Bij: Bindinc Vanaf: januari 2019 Duur: In overleg Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage (op basis van 36 uur per week) Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Meewerkstage op de afdeling MarCom b2b

Zeggen de merken TVGids.nl, AVROTROS, KRO-NCRV en de Televizier-Ring jou iets? Kun jij je goed verplaatsen in doelgroepen en vind je het leuk om mee te werken aan diverse marketing- en communicatieactiviteiten?

Kom dan stage lopen bij het leukste mediabedrijf van Nederland, dé uitgeverij van televisiegidsen en innovatieve producten! Gesitueerd naast het mediapark in Hilversum, in een prachtig modern pand, kom je te zitten met 13 directe collega’s op de afdeling Sales, Marketing en Communicatie. 

Wat ga je doen?

Elke dag met plezier naar je stage gaan. Werken in een marketing- en communciatieteam met leuke collega’s? Profiteren van flexibele werktijden, lekkere koffie en vers fruit?

Bindinc. biedt je deze kans want wij hebben een stage beschikbaar op de afdeling marketing, communicatie en sales. Deze afdeling richt zich op de zakelijke markt (b2b), met name op adverteerders van onze titels.

Bindinc. is uitgeverij van de televisiegidsen voor de AVROTROS en KRO-NCRV. Op ons kantoor worden de televisiegidsen Avrobode, KRO Magazine, Televizier, NCRV-gids, TVFilm en Mikrogids gemaakt en vermarkt. Online zijn we de uitgever van hét grootste online platform TVGids.nl.

Werkzaamheden

We zoeken een stagiair die echt meewerkt op de afdeling en zo het team kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Je werkzaamheden zullen met name zijn het onderhouden van de verschillende b2b-websites, zorgen dat hier goede SEO-teksten op staan, nieuwsbrieven opmaken en versturen, meewerken aan zakelijke relatie-evenementen zoals het Televizier- Ring Gala of een kookworkshop voor adverteerders en het maken van infographics voor de afdelingen. Het is een echte meewerkstages waarbij je leert door te doen!

Wat bieden wij?

Een stagevergoeding van € 275 per maand (o.b.v. 36 uur) maar ook een zeer leerzame stage bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is mede door de inzet van zijn innovatie-afdeling. Goede koffie, vers fruit, en maandelijkse bedrijfsborrels. Ons bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich in Hilversum.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO of WO- opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde, communicatie, commerciële economie of media.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling).
  • Creatief en leergierig.
  • Bekend met de laatste online ontwikkelingen waaronder social media.
  • Je kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen.
  • Initiatiefrijk en bereid de handen uit de mouwen te steken en zo echt onderdeel te worden van de afdeling.
  • Beschikbaar voor de duur van minimaal 10 weken

Wie zijn wij?

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Solliciteren bij

Stephanie Verwijs, Teamleider Marketing, Communicatie en Sales b2b. Stuur ons nu jouw CV en motivatie en overtuig ons waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een gesprek! De startdatum is in overleg in januari 2019!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251