Communicatie stagiair

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij werken bij de grootste producent van videocontent voor alle platformen? Dan is EndemolShine the place to be! Je kent ons natuurlijk van programma’s als GTST, Hunted, All You Need Is Love, The Wall, De 12 van Oldenheim, MasterChef en de YouTube-hits Legends of Gaming, eDivisie en Challenges Cup.

Wij zijn onderdeel van EndemolShine Group, de grootste onafhankelijker content producent ter wereld met meer dan 75 vestigingen in 25  landen. Dus voor elk genie volop internationale kansen. Voor elk groot talent trouwens ook.

Voor het communicatieteam van EndemolShine Nederland zijn wij op zoek naar een stagiair die wil werken in een creatieve omgeving en waar elke dag alles draait om (online) videocontent. Waar houden wij ons mee bezig? In- en externe communicatie, social media, PR/marketing en corporate communicatie. Ben jij die communicatieve en social creatieve duizendpoot? Wil jij onderdeel worden van ons huis voor de makers van content. Laat het ons dan snel weten!

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je onderdeel van het communicatieteam en draag je bij aan het in- en externe communicatiebeleid. Je gaat de afdeling ondersteunen en krijgt daarnaast de verantwoordelijkheid over een aantal eigen taken. Tevens word je mede verantwoordelijk voor de content op social media.

  • Je coördineert en initieert in samenwerking met je collega’s in- en externe projecten;
  • Ondersteunt bij personeelsbijeenkomsten/persevents/fotoshoots;
  • Schrijft teasende teksten over de merken van EndemolShine en de vijf labels;
  • En onderhoudt de social media kanalen. 

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

De stagiair die wij zoeken pakt opdrachten met beide handen aan, geeft ons feedback, is ambitieus en bevlogen en  tegelijkertijd ook nieuwsgierig en initiatiefrijk. Je kan goed functioneren op een afdeling waar het werktempo hoog is  en bent in staat om op  niveau in een uiterst gezellig, maar professioneel  team mee te draaien. Flexibiliteit en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) zijn een must. Je volgt minimaal een  hbo opleiding in de richting van Communicatie, Media en Entertainment Management of een vergelijkbare studie (derdejaars).

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Eva Peters.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271