Stagiair editing

Solliciteer direct
Bij: Towel Media Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 325,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Voor het nieuwe stage seizoen zijn we weer op zoek naar edit toppers die ons team komt versterken! Ben jij creatief, gedreven, een echte aanpakker en kun je goed werken met PremierePro? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mocht je daarnaast interesse hebben in camerawerk dan zijn hier binnen Towel Media ook zeker mogelijkheden voor.

Je kunt bij ons voor uiteenlopende projecten aan de slag om zo binnen je stage periode heel veel leerervaring op te doen. Starten kan in de zomer, of per augustus/september.

Wat ga je doen?

  • Editten op Premiere Pro
  • Feedback verwerken van bestaande edits
  • Complete edits leggen voor verschillende campagnes
  • Creatief aan de slag met online content
  • Basis camerawerk (veelal op FS7) indien gewenst

Wat bieden wij?

Bij Towel Media bieden wij een gevarieerde stage binnen een druk en jong bedrijf. We hebben gemiddeld 25 a 30 lopende projecten waar de editors mee aan de slag kunnen. Je ondersteunt de vaste editors of gaat zelf aan de slag met de content. Je krijgt als edit stagiair ook al echt verantwoordelijkheden en je werk is daadwerkelijk te zien op verschillende online kanalen. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Gedreven
  • Stressbestendig
  • Creatief
  • Leergierig

Wie zijn wij?

Over Towel MediaWij van Towel Media zijn gespecialiseerd in de creatie en ontwikkeling van branded content. Dit gaat van een specifieke campagne waar we video’s voor maken tot content strategieën voor uiteenlopende merken als IKEA, Nuon, Mentos, Bewuzt tot online series van RTL/Concentrate. We kunnen met trots en eer zeggen dat we als hoofd video-agency ingezet worden voor veel van onze cliënten. Ook werken we nauw samen met uiteenlopende media en reclame bureaus, uitgevers, zenders en influencers. We begeleiden merken met video concepten en strategieën en geven altijd de meest effectieve middelen om content in te zetten.Productie en werknemersAl onze producties worden intern gemaakt. Van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren van de content. We zijn een bedrijf bestaande uit 25-30 medewerkers, werkzaam op het gebied van sales, creatie, redactie, productie, camera, grafische vormgeving en editing. Naast de vaste medewerkers werken we ook veel samen met freelancers op verschillende vakgebieden. Omdat we alles in huis produceren geeft het ons de gelegenheid om binnen een korte periode content aan te leveren. Voor veel van onze cliënten produceren we verschillende content gedurende het jaar. We zijn ervaren in het produceren van verschillende soorten (social) content:human-interest video’s, product content of you-tube series – we doen het allemaal!

Solliciteren bij

Stephanie Broertjes.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271