Stagiair creative producer!

Solliciteer direct
Bij: Transavia Vanaf: september 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Binnen de inhouse content productie studio van Transavia, Transavia studios, zijn wij op zoek naar een Creative Producer die ons komt ondersteunen bij de productie van content.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Creative Producer ben je werkzaam op de studio van Transavia. Samen met de Content Specialisten houd jij je bezig met video editing, filmen, social media posts creatie, het meedenken over creatieve concepten en het ondersteunen van de creatiefste afdeling van Transavia!

Je mag je volledig uitleven op het filmen en editen van video's met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan YouTube web series, campagne video's, productfotografie, filmen op locatie, maar ook interne video's zoals een cabin crew training. Deze diversiteit geeft jou alle kans om met een creatieve insteek jouw steentje bij te dragen aan het online gezicht van Transavia.Met de content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant.

Daarnaast zal je deelnemen aan het wekelijkse content overleg met alle Content Specialisten. Hierdoor kun je nog breder kennis opdoen in communicatie naar (potentiële) klanten. We zijn daarom op zoek naar een creatieve duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team.De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken.Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf 1 september 2018Je ontvangt een stagevergoeding

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must
  • Ervaring met Adobe Creative Suite
  • Je hebt ervaring met Photoshop, Illustrator, Premiere en After Effects
  • Je hebt passie voor content en videoJe bent een kritische denker en storyteller
  • Je bent in voor een grapje

Wie zijn wij?

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.

Solliciteren bij

Rob Abspoel

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271